خريد بک لينک
رزرو آنلاين هتل خارجي
خريد سکه ساکر
رزرو آنلاين هتل خارجي
بازی
خرید گیفت کارت
فلنج
Ucmas
<-BloTitle->
<-BloText->

عضویت در سایت
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
ادرس سایت یا وبلاگ : http://
سال تولد:
جنسیت :
وضعیت تاهل :
کشور : (کشور محل سکونت)
شهر :
آیدی یاهو :
کد امنیتی : *

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
<-TalarTitle-> <-TalarSub-> <-TalarHit-> <-Talarwriter->

تاريخ : 29 ارديبهشت 1397 | <-PostTime-> | نویسنده : مهندس كيوان | بازدید : <-PostHit->

پرسشنامه شاخص عملکرد جنسی زنان( FSFI)

پرسشنامه شاخص عملکرد جنسی زنان( FSFI)

فرمت فایل : doc

حجم : 14

صفحات : 3

گروه : پرسشنامه

توضیحات محصول :

پرسشنامه شاخص عملکرد جنسی زنان( FSFI)

منابع

- محمدی، خدیجه، حیدری، معصومه، و فقیه زاده، سقراط. (1387). ساختار مقیاس عملکرد جنسی زنان. مجله پایش، 7، ص 108.

Rosen- Grandon, J.R., Mayers, J.E. & Hatti, J.A. (2004). The relationship between marital chatacteristics, marital interaction processes and marital satisfaction. Journal Of Counseling And Development, 1, pp 58-68.

 

قیمت محصول : 3000 تومان

دانلود
برچسب

پرسشنامه شاخص عملکرد جنسی زنان( FSFI)






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پرسشنامه شاخص عملکرد جنسی زنان( FSFI),

تاريخ : 29 ارديبهشت 1397 | <-PostTime-> | نویسنده : مهندس كيوان | بازدید : <-PostHit->

آموزش فرآیندنویسی و تدوین شاخص های فرآیندی و ارزیابی عملکرد

آموزش فرآیندنویسی و تدوین شاخص های فرآیندی و ارزیابی عملکرد

فرمت فایل : ppt

حجم : 461

صفحات : 65

گروه : مدیریت

توضیحات محصول :

آموزش فرآیندنویسی و تدوین شاخص های فرآیندی و ارزیابی عملکرد  

فایل اصلی جزوه آموزشی    :  PPT  

حجم فایل زیپ   :  462KB 

تعداد کل اسلایدها :  65

 

تعریف فرایند :

v     فرآیند مجموعه‌ای مشخص و مرتب شده از فعالیتهای كاری در یك محدوده زمـانی و مكانی معین است كـه شروع و خاتمه آن مشخص شده است و با تعریف روشنی از ورودیها و خروجیها، ساختاری برای عملكرد ارائه می‌دهد.

تعریف شاخص  :

v     استفاده از ملاكها و اصولی كه خصوصیات كیفی را در قالب كمیت بیان كرده و آنها را قابل بررسی و ارزشیابی می كند، شاخــــص نام می گیرد.

v      شاخصها معمولاً از نظریه ها، نگرشها و یا موقعیتها سرچشمه می گیرند و مانند علائمی كه مسیر را مشخص می كند، می توانند مورد استفاده قرار گیرند. معمولاً برای اطمینان از نتیجه گیریها و نشان دادن شرایط و اوضاع  بیش از یك شاخص را مورد استفاده قرار می دهند تا احتمال بروز خطاها را به حداقل  برسانند.

 

مهمترین مطالب دوره

تعریف فرایند

تعریف نگرش

مفاهیم و واژگان

نگرش فرایندی

نحوه ثبت فرایند

تعریف الگوریتم

فلوچارت (Flowchart)(نمودار جریان)

انواع فرایندها

مدیریت فرایند

نقشه فرایند

شناسنامه فرایند

تعریف شاخص

شاخص های بهبود فرایند

....

....

....

 


قیمت محصول : 10000 تومان

دانلود
برچسب

فرایند نگرش فرایندی ثبت فرایند الگوریتم فلوچارت Flowchart نمودار جریان مدیریت فرایند نقشه فرایند شناسنامه فرایند تعریف شاخص شاخص های بهبود فرایند






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
آموزش فرآیندنویسی و تدوین شاخص های فرآیندی و ارزیابی عملکرد,

پایان نامه بررسی نقش پیش بین کمال گرایی، درونی سازی لاغری، شاخص توده بدنی و خود شیء انگاری بر اختلالات خوردن با واسطه گری نارضایتی بدنی

پایان نامه بررسی نقش پیش بین کمال گرایی، درونی سازی لاغری، شاخص توده بدنی و خود شیء انگاری بر اختلالات خوردن با واسطه گری نارضایتی بدنی

فرمت فایل : docx

حجم : 484

صفحات : 160

گروه : روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات محصول :

پایان نامه بررسی نقش پیش بین کمال گرایی، درونی سازی لاغری، شاخص توده بدنی و خود شیء انگاری بر اختلالات خوردن با واسطه گری نارضایتی بدنی

هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی نقش پیش بین کمال گرایی، درونی سازی لاغری، شاخص توده بدنی و خود شیء انگاری بر اختلالات خوردن با واسطه گری نارضایتی بدنی بود.در این پژوهش که از نوع هم بستگی بوده با استفاده از پرسش نامه های سنجش نگرش های خوردن، مقیاس تشخیصی اختلال خوردن، پرسش نامه شکل بدنی، پرسش نامه خود شیء انگاری، مقیاس تفکرات کلیشه ای و قالبی در مورد بدن ایده آل و کمال گرایی اهواز 300 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه شیراز که به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب شدند مورد بررسی قرار گرفتند، هم چنین داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS وAMOS تحت برنامه ویندوز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که نارضایتی بدنی، اختلالات خوردن را به صورت مستقیم و مثبت پیش بینی می نماید. کمال گرایی، خود شیء انگاری،شاخص توده بدنی به صورت مستقیم و مثبت، نارضایتی بدنی و سپس اختلال خوردن را پیش بینی می نمایند. شاخص توده بدنی به تنهایی اختلال خوردن را به صورت مستقیم و منفی پیش بینی می نماید.درونی سازی لاغری هیچ یک از نارضایتی بدنی و اختلال خوردن را پیش بینی نمی کند.بر اساس یافته های پژوهش کمال گرایی، شاخص توده بدنی و خود شیء انگاری به واسطه گری نارضایتی بدنی اختلالات خوردن را به صورت مستقیم و مثبت پیش بینی می نمایند. هم چنین شاخص توده بدنی به صورت منفی و معکوس اختلالات خوردن را پیش بینی می نماید.

 کلمات کلیدی: اختلالات خوردن، نارضایتی بدنی، کمال گرایی، دورنی سازی لاغری، شاخص توده بدنی، خودشیء انگاری

 فهرست مطالب

 عنوان صفحه

 فصل اول: مقدمه

1-1- کلیات 2

1-2- بیان مسأله 3

1-3- اهمیت و ضرورت تحقیق 5

1-4- اهداف پژوهش 8

1-4-1-اهداف کلی 8

1-4-2-اهداف جزئی 8

1-5- تعریف مفهومی متغیرها9

1-5-1-اختلالات خوردن 9

1-5-2-نارضایتی بدنی 9

1-5-3-شاخص توده بدنی9

1-5-4-خودشی انگاری 10

1-5-5- درونی سازی لاغری ایده آل10

1-5-6- کمال گرایی 11

1-6- تعریف عملیاتی متغیرها12

1-6-1-اختلالات خوردن 12

1-6-2-نارضایتی بدنی 12

1-6-3-کمال گرایی 12

1-6-4- درونی سازی لاغری ایده آل12

1-6-5-خودشیء انگاری 12

1-6-6- شاخص توده بدنی12

 فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه‌ی پژوهش

2-1-مقدمه 14

2-2- مبانی نظری 14

2-2-1-تصویر بدنی 14

2-2-1-1-رویکردهای نظری به تصویر بدنی15

2-2-1-1-1-نظریه های اجتماعی – فرهنگی16

2-2-1-1-2- نظریه های فمینیستی و شیء انگاری17

2-2-1-1-3- نظریه تعاملی نگری نمادین19

2-2-1-1-4- نظریه مقایسه اجتماعی21

2-2-1-1-5- نظریه خود ناهمخوانی22

2-2-2- نارضایتی بدنی 23

2-2-2-1-جنسیت و نارضایتی بدن25

2-2-2-2-علت های نارضایتی بدنی26

2-2-2-2-1-علت های اجتماعی- فرهنگی29

2-2-2-2-2-علت های زیستی30

2-2-2-2-3- علت های درون شخصی31

2-2-2-2-3-1-کمال گرایی و نارضایتی بدنی33

2-2-2-2-3-2-درونی سازی لاغری34

2-2-2-2-3-3- خودشی انگاری36

2-2-2-2-4- علت های بین شخصی37

2-2-2-2-4- 1-روابط با همسالان و نارضایتی بدنی 37

2-2-2-2-4- 2-روابط صمیمی و نارضایتی بدنی  37

2-2-2-3- نارضایتی بدنی و اختلالات روانی39

2-2-2-3-1- نارضایتی بدنی و درماندگی / بهزیستی روانی 39

2-2-2-3-2- نارضایتی بدنی و افسردگی40

2-2-2-3-3- نارضایتی بدنی و اختلال های خوردن 41

2-2-2-4- جایگاه نارضایتی بدنی در DSM-IV-TR 43

2-2-3- انواع اختلالات مربوط به خوردن و عوارض ناشی از آن 44

2-2-3-1- بی اشتهایی عصبی (Anorexia45

2-2-3-1-1- عوارض 45

2-2-3-2- پرخوری عصبی (Bulimia45

2-2-3-2-1- عوارض 46

2-2-3-3- اختلالات خوردن که به عوامل دیگر وابسته اند46

2-2-3-3-1-پرخوری مختل کننده (Being Eating Disorder47

2-2-4-شیوع اختلالات خوردن47

2-2-5- عوامل درونی و بیرونی اثرگذار در بروز اختلال خوردن47

2-2-5-1- عوامل بیرونی 48

2-2-5-2- عوامل درونی 49

2-2-6- جنسیت و اختلالات مربوط به خوردن52

2-3- پژوهش های پیشین52

2-4-نتیجه گیری 62

2-5-فرضیه های پژوهش 62

  فصل سوم: روش پژوهش

3-1-مقدمه 64

3-2-روش پژوهش 64

3-3- جامعه آماری،نمونه و روش نمونه گیری65

3-4- ابزار پژوهش 65

3-4-1-اختلالات خوردن 65

3-4-1-1-مقیاس تشخیصی اختلالات خوردن 65

3-4-1-2- پرسش نامه نگرش خوردن 67

3-4-2-نارضایتی بدنی 69

3-4-2-1-پرسش نامه شکل بدنی69

3-4-4-خودشی انگاری 70

3-4-4-1-پرسش نامه خود شی انگاری70

3-4-6- پرسشنامه کمال گرایی72

3-4-6-1-پرسشنامه کمال گرایی اهواز72

3-4-7-درونی سازی لاغری73

3-4-7-1-مقیاس درونی سازی لاغری73

3-4-8-شاخص توده بدنی74

3-5-روش اجرا  74

3-6-روش تجزیه و تحلیل داده­ها74

  فصل چهارم: یافته‌های پژوهش

4-1 مقدمه 76

4-2 آمار توصیفی 76

4-3- ماتریس همبستگی متغیرهای مدل83

4-4- یافته های تحلیل مسیر84

4-4-1-پیش بینی نارضایتی بدنی براساس کمال گرایی85

4-4-2-پیش بینی نارضایتی بدنی براساس درونی سازی لاغری 85

4-4-3-پیش بینی نارضایتی بدنی براساس شاخص توده بدنی 86

4-4-4-پیش بینی نارضایتی بدنی براساس خودشیء انگاری 87

4-4-5-پیش بینی اختلالات خوردن بر اساس نارضایتی بدنی 87

4-4-6-پیش بینی اختلالات خوردن براساس کمال گرایی88

4-4-7-پیش بینی اختلالات خوردن براساس شاخص توده بدنی88

4-4-8-پیش بینی اختلالات خوردن براساس درونی سازی لاغری89

4-4-9-پیش بینی نارضایتی بدنی براساس خودشیء انگاری 90

4-4-10- پیش بینی اختلال خوردن براساس کمال گرایی با واسطه گری نارضایتی بدنی... 90

4-4-11- پیش بینی اختلال خوردن براساس درونی سازی لاغری

با واسطه گری نارضایتی بدنی91

4-4-12- پیش بینی اختلال خوردن براساس شاخص توده بدنی

با واسطه گری نارضایتی بدنی91

4-4-13- پیش بینی اختلال خوردن براساس خود شیء انگاری

با واسطه گری نارضایتی بدنی92

4-5 -مدل سازی معادلات ساختاری92

 عنوان صفحه

 فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

5-1-مقدمه 99

5-2-فرضیه های پژوهش 99

5-2-1-فرضیه 1: کمال گرایی نارضایتی بدنی را پیش بینی می نماید99

5-2-2-فرضیه 2: درونی سازی لاغری نارضایتی بدنی را پیش بینی می نماید100

5-2-3-فرضیه 3:BMI نارضایتی بدنی را پیش بینی می نماید101

5-2-4-فرضیه 4: خودشی انگاری نارضایتی بدنی را پیش بینی می نماید103

5-2-5-فرضیه 5: کمال گرایی اختلالات خوردن را پیش بینی می نماید104

5-2-6-فرضیه 6: درونی سازی لاغری اختلالات خوردن را پیش بینی می نماید105

5-2-7-فرضیه 7: BMI اختلالات خوردن را پیش بینی می نماید106

5-2-8-فرضیه 8: خودشیء انگاری اختلالات خوردن را پیش بینی می نماید107

5-2-9-فرضیه 9: نارضایتی بدنی اختلالات خوردن را پیش بینی می نماید107

 5-2-10-فرضیه 10:کمال گرایی، درونی سازی لاغری، خودشیء انگاری و شاخص توده بدنی

با واسطه گری نارضایتی بدنی اختلالات خوردن را پیش بینی می نمایند108

5-4-نتیجه گیری 111

5-5-محدودیت ها 111

5-6-پیشنهادات 112

 منابع و مآخذ

منابع فارسی 113

منابع انگلیسی 116

 عنوان صفحه

 پیوست

پرسش نامه تشخیصی اختلالات خوردن(EDDS128

پرسشنامه نگرش های خوردن-26130

پرسش نامه نارضایتی بدنی(8-D132

پرسش نامه درونی سازی لاغری133

پرسشنامه خود شیء انگاری134

پرسش نامه کمال گرایی اهواز136

 فهرست جداول

 عنوان صفحه

 جدول 1-1 نظام طبقه بندی WHO از اضافه وزن و چاقی بر پایه ی شاخص توده بدن........ 10

جدول 3-1: پایایی پرسشنامه‌ی اختلالات خوردن EDDS 66

جدول 3-2: روایی پرسشنامه‌ی اختلالات خوردن EDDS 67

جدول 3-3. زیر مقیاس ‌های مربوط به پرسشنامه EAT-26 68

جدول3-4: نقاط برش پرسش نامه BSQ-8D70

جدول3- 5: روایی پرسشنامه‌ی نارضایتی بدن70

جدول 3- 6: پایایی پرسشنامه‌ی نارضایتی بدن70

جدول 3-7: روایی پرسشنامه‌ی خود شیء انگاری71

جدول 3-8: پایایی پرسشنامه‌ی خود شیء انگاری72

جدول 3-9: روایی پرسشنامه‌ی درون سازی لاغری73

جدول 3-10: پایایی پرسشنامه‌ی درون سازی لاغری74

جدول 4-1: آمار توصیفی متغیر سن77

جدول 4-2: آمار توصیفی متغیر تحصیلات77

جدول 4-3: آمار توصیفی متغیر شاخص توده بدنی78

جدول 4-4: آمار توصیفی متغیر نارضایتی بدن78

جدول 4-5: فراوانی نارضایتی از بدن بر حسب شاخص توده بدنی79

جدول 4-6: آمار توصیفی متغیر احتمال وجود اختلال تغذیه­ای 80

جدول 4-7: آمار توصیفی اختلال آنورکسیانروسیا81

 جدول 4-8: آمار توصیفی اختلال بولومیانروسیا82

جدول 4-9: آمار توصیفی اختلال پرخوری82

جدول 4-10: آمار توصیفی اختلال خوردن نوع 282

جدول 4-11: ماتریس همبستگی بین متغییرهای پژوهش 83

جدول 4-12: مدل رگرسیونی تاثیر کمال گرایی بر نارضایتی بدنی85

جدول 4-13: مدل رگرسیونی تاثیر درونی سازی لاغری بر نارضایتی بدنی86

جدول 4-14: مدل رگرسیونی تاثیر شاخص توده بدنی بر نارضایتی بدنی86

جدول 4-15: مدل رگرسیونی تاثیر خودشیء انگاری بر نارضایتی بدنی87

جدول 4-16: مدل رگرسیونی تاثیر نارضایتی بدنی بر اختلالات خوردن87

جدول 4-17: مدل رگرسیونی تاثیر کمال گرایی بر اختلالات خوردن88

جدول 4-18: مدل رگرسیونی تاثیر درونی سازی لاغری بر اختلالات خوردن89

جدول 4-19: مدل رگرسیونی تاثیر شاخص توده بدنی بر اختلالات خوردن89

جدول 4-20: مدل رگرسیونی تاثیر خودشیء انگاری بر اختلالات خوردن90

جدول 4-21: تاثیر کمال گرایی بر اختلال خوردن به واسطه نارضایتی بدنی90

جدول 4-22: تاثیر درونی سازی لاغری بر اختلال خوردن به واسطه نارضایتی بدنی91

جدول 4-23: تاثیر شاخص توده بدنی بر اختلال خوردن به واسطه نارضایتی بدنی91

جدول 4-24 : تاثیر خودشیء انگاری بر اختلال خوردن به واسطه نارضایتی بدنی92

جدول 4-25: برآورد انجام شده برای تفاوت معناداری پارامترها با مقدار صفر93

جدول 4-26: شاخص های برازش مدل95

 فهرست شکل ها

 عنوان صفحه

 شکل 4-1: مدل مسیر پیشنهادی برای تاثیر متغیرها بر اختلالات خوردن با واسطه­گری نارضایتی بدن (برآوردهای استاندارد) 93

شکل 4-2: شکل 4-12: مدل مسیر برای تاثیر متغیرها بر اختلالات خوردن با واسطه­گری 9نارضایتی بدن (برآوردهای استاندارد 94

 فهرست نمودار ها

 عنوان صفحه

 نمودار 4-1: توزیع فراوانی اختلال خوردن 81

قیمت محصول : 20000 تومان

دانلود
برچسب

پایان نامه بررسی نقش پیش بین کمال گرایی، درونی سازی لاغری، شاخص توده بدنی و خود شیء انگاری بر اختلالات خوردن با واسطه گری نارضایتی بدنی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پایان نامه بررسی نقش پیش بین کمال گرایی، درونی سازی لاغری، شاخص توده بدنی و خود شیء انگاری بر اختلا,

دانلود فایل اکسل داده های شاخص کل بازار نقد بورس اوراق بهادار تهران از سال 87 الی تیرماه 95

دانلود فایل اکسل داده های شاخص کل بازار نقد بورس اوراق بهادار تهران از سال 87 الی تیرماه 95

فرمت فایل : zip

حجم : 13

صفحات : 40

گروه : حسابداری

توضیحات محصول :

عنوان: دانلود فایل اکسل داده های شاخص کل بازار نقد بورس اوراق بهادار تهران از سال 87 الی تیرماه 95

دسته: حسابداری- اقتصاد- مدیریت مالی

فرمت : excel

این فایل شامل فایل اکسل داده های شاخص کل بازار نقد بورس اوراق بهادار تهران از سال 87 الی تیرماه 95 می باشد که می توان از آن در تحقیقات رشته های حسابداری، اقتصاد و مدیریت مالی برای تجزیه و تحلیل مدل  و متغیرهای تحقیق استفاده نمود.

قیمت محصول : 15000 تومان

دانلود
برچسب

دانلود فایل اکسل داده های شاخص کل بازار نقد بورس اوراق بهادار تهران از سال 87 الی تیرماه 95 دانلود داده های شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران، دانلود داده های آماده شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
دانلود فایل اکسل داده های شاخص کل بازار نقد بورس اوراق بهادار تهران از سال 87 الی تیرماه 95,

پایان نامه ارزیابی عملکرد شعب بانک تجارت استان گیلان شاخص های مدل تعالی سازمانی EFQM

پایان نامه ارزیابی عملکرد شعب بانک تجارت استان گیلان شاخص های مدل تعالی سازمانی EFQM

فرمت فایل : doc

حجم : 565

صفحات : 117

گروه : مدیریت

توضیحات محصول :

پایان نامه ارزیابی عملکرد شعب بانک تجارت استان گیلان شاخص های مدل تعالی سازمانی EFQM

 

چکیده

این تحقیق به دنبال  بررسی ارزیابی عملکرد شعب بانک تجارت استان گیلان بر اساس شاخص های مدل تعالی سازمانی EFQM می باشد. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و روش گردآوری داده ها توصیفی و از شاخه مطالعات میدانی به شمار می آید. جامعه آماری این تحقیق نیز شامل کلیّه پرسنل بانک تجارت سراسر استان گیلان در حدود 614 نفر می باشد كه بر اساس فرمول کوکران تعداد نمونه 237 نفر تعیین شد. در این تحقیق تلاش شده است تا  وضعیّت شعب بانک تجارت استان گیلان بر اساس حوزه های نه گانه مندرج در دو گروه نتایج و توانمندسازها مورد بررسی قرار گیرد. در نهایت نیز محقّق پس از انجام تجزیه و تحلیل نهایی و با استفاده از آزمون‌ مرتبط با فرضیه‌ها و با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای مشخص نمود که جامعه مد نظر این تحقیق یعنی شعب بانک تجارت استان گیلان514 امتیاز از1000 کسب نموده است.

کلیّه فرضیات پذیرفته شده و نهایتاً جهت بهبود مستمر پیشنهادهایی برای هریک از معیارها ارایه شده است.

واژه های کلیدی: مدیریت کیفیت اروپا، توانمندسازها- نتایج- رهبری- خط مشی و استراتژی- کارکنان- مشارکت ها و منابع- فرآیندها- نتایج مشتری- نتایج کارکنان- نتایج جامعه- نتایج کلیدی عملکرد. 

مقدّمه

امروزه بنگاههای اقتصادی كشور درفرایند جهانی شدن وپیوستن به منظومه تجارت جهانی كه پیوستنی كه چندان نیز ازروی اختیار نیست با چالشهای بیشماری مواجه هستند. حضور دربازارهای جهانی وحتّی باقی ماندن دربازارهای داخلی مستلزم رقابت با رقبای قدرتمند است و با توجّه به گسترش وپیچیدگی اهداف، فرایندها وساختار سازمانی درصحنه رقابت، سازمانهایی می توانند به بقای خود ادامه دهند كه نسبت به خواسته ها وانتظارات مشتریان وذینفعان پاسخگو باشند، همچنین به سود آوری وثروت آفرینی بعنوان شاخصهای كلیدی وبرترسازمانی توجّه كنند .مدلهای تعالی سازمانی یا سرآمدی كسب وكار بعنوان ابزار قوی برای سنجش میزان استقرار سیستم ها درسازمانهای مختلف به كار گرفته می شوند. با بكارگیری این مدلها سازمانها می توانند از یك سو میزان موفّقیّت خود را دراجرای برنامه های بهبود در مقاطع مختلف زمانی مورد ارزیابی قراردهند وازسوی دیگر عملكرد خود را با سایر سازمانها به ویژه بهترین آنها مقایسه كنند.مدلهای سرآمدی کسب وکار پاسخی است به این سؤال كه سازمان برتر چگونه سازمانی است؟ چه اهدافی ومفاهیمی را دنبال می كند وچه معیارهایی بر رقبای آنهاحاكم هستند؟در واقع  اكثر كشورهای دنیا با تكیه بر مدلها، جوایزی را درسطح ملّی ومنطقه ای ایجاد كرده اند كه محرّك سازمانها وكسب وكار در تعالی،رشد وثروت آفرینی است. مدل تعالی با محور قراردادن كیفیّت تولید (كالا یا خدمات)ومشاركت همه اعضای سازمان می تواند رضایت مشتری را جلب ومنافع ذینفعان را فراهم نموده ودر عین حال یادگیری فردی وسازمانی را با تكیه بر خلاقیّت ونوآوری تشویق وترویج كند.مدل های تعالی سازمانی به عنوان چارچوبی برای ارزیابی عملكرد و سنجش میزان موفّقیّت سازمان ها در استقرار سیستم های نوین مدیریتی و مدیریت كیفیّت جامع، كاربردهای روزافزونی پیدا كرده اند. این مدل ها به عنوان یك زبان مشترك برای مقایسه عملكرد و میزان موفّقیّت سازمان ها بكار می روند.

بخشی از متن

بازار رقابتی امروز دارای تغییرات سریع و زیادی در عرضه محصولات و خدمات متنوّع و با كیفیّت شده است كه ریشه اصلی این تغییرات در نیازها و خواسته های مشتریان است . لذا سازمان ها و شركت های تولیدی و خدماتی به منظور پاسخ گویی مطلوب به نیازهای فراوان ومتنوّع مشتریان و نیز موفّقیّت در بازار، مستمرًا تلاش می نمایند تا با بهره گیری از فنون مناسب و روزآمد همچون مدیریت کیفیّت فراگیر،جایزه کیفیّت مالکوم بالدریج[1]،الگوی بنیاد اروپایی مدیریت کیفیّت و غیره به اهداف خود نائل شوند.الگوی تعالی سازمانی به منظور شناسایی میزان دستیابی سازمان ها به کیفیّت و عملکرد برتر و میزان رشد آگاهی آنها نسبت به اهمّیّت کیفیّت و تعالی عملکرد تحت یک قالب رقابتی به وجودآمده است . الگوی فوق در اكثر كشورهای اروپایی به عنوان چارچوب برتری سازمانی و مبنای اكثر جوایز ملّی یا محلّی كیفیّت مطرح است. دلیل اصلی اثربخشی الگوی تعالی اروپا استفاده گسترده ا ز آن به عنوان سیستم مدیریتی و رشد حاصله در زمینه خود ارزیابی سازمان ها ذکر شده است . این الگو یك چارچوب غیرتجویزی است واعتقاد بر این است كه رویكردهای زیادی را برای دستیابی به برتری پایدار و بهبود مداوم داراست(ملکی،ایزدی،1389)


[1].malkolmbaldrige

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                   صفحه

چکیده.................................................................................................................... 1

فصل اول : کلیات تحقیق

1-1 مقدمه................................................................................................................ 3

1-2 بیان مسئله...................................................................................................................... 4

1-3 اهمیت و ضرورت تحقیق.......................................................................................... 9

1-4 مدل محتوایی تحقیق.............................................................................................. 12

1-5 اهداف تحقیق....................................................................................................................... 16

1-6 فرضیه های تحقیق......................................................................................................... 16

1-7 تعاریف متغیرهای اصلی تحقیق................................................................................................. 18

1-7-1 تعاریف مفهومی متغیرهای اصلی تحقیق...................................................................................... 18

1-7-2 تعاریف عملیاتی متغیرهای اصلی تحقیق.......................................................................................... 20

1-8 قلمرو تحقیق.................................................................................................................................... 30

1-8-1 قلمرو موضوعی...................................................................................................... 30

1-8-2 قلمرو مکانی......................................................................................................... 30

1-8-3 قلمرو زمانی.......................................................................................................... 30

فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه تحقیق

2-1 مقدمه............................................................................................................ 32

2-2 تعاریف و مبانی نظری ارزیابی عملکرد................................................................................. 32

2-2-1 تعریف ارزیابی عملکرد........................................................................................................ 32

2-2-2 سیر تحول و تطور ارزیابی عملکرد........................................................................................... 33

2-2-3 دیدگاه های سنتی و نوین در ارزیابی عملکرد......................................................................... 34

2-2-4 فرایند ارزیابی عملکرد.............................................................................................. 37

2-2-5 ویژگی های یک سیستم ارزیابی عملکرد مناسب........................................................................ 40

2-2-6 مدل های نوین ارزیابی عملکرد.................................................................................................. 41

2-2-7 تاریخچه مدل های سرآمدی کسب و کار و جوایز کیفیت.................................................................... 50

2-3 مدل تعالی سازمانیEFQM..................................................................................................... 53

2-3-1 تاریخچه بنیاد اروپایی مدیریت کیفیت و مدل سرآمدیEFQM............................................................ 53

2-3-2 خود ارزیابی در مدل EFQM................................................................................................... 55

2-3-3 بررسی مفاهیم بنیادین سرآمدی در مدل EFQM......................................................................... 59

2-3-4 بررسی معیارها در مدل EFQM و نحوه امتیازدهی به آنها.......................................................... 68

2-3-5 معرفی جایزه ملی تعالی سازمانی............................................................................... 73

2-3-6 اهداف.................................................................................................................. 74

2-3-7 ارکان.................................................................................................................... 74

2-3-8 دامنه شمول........................................... ............................................................... 75

2-3-9 بخش های جایزه ملی تعالی سازمانی........................................................................... 76

2-3-10 سطوح جوایز طرح تعالی سازمان.............................................................................................. 78

2-3-11 سطوح تعالی در جایزه EFQM...................................................................................................... 80

2-4 معرفی چکیده هر یک از تحقیقات مرتبط.......................................................................................... 81

2-4-1 مطالعات و تحقیقات انجام شده در ایران...................................................................................... 81

2-4-2 مطالعات و تحقیقات انجام شده در خارج...................................................................................... 86

فصل سوم: روش اجرای تحقیق

3-1 مقدمه...................................................................................................................... 92

3-2 روش تحقیق............................................................................................................... 92

3-3 توصیف آزمودنی های تحقیق(جامعه و نمونه آماری)................................................................ 92

3-3-1 جامعه تحقیق................................................................................................................ 92

3-3-2 برآورد حجم نمونه و روش نمونه گیری........................................................................................... 93

3-3-2-1 برآورد حجم نمونه......................................................................................................... 93

3-3-2-2 روش نمونه گیری...................................................................................................................... 95

3-4 روش گرد آوری داده ها.................................................................................................................... 95

3-5 ابزار گرد آوری داده ها(معرفی پرسشنامه و نحوه طراحی و تنظیم سئوال های آن)............................................ 95

3-6 روایی(اعتبار)پرسشنامه............................................................................................................ 97

3-7 پایایی(قابلیت اطمینان)پرسشنامه................................................................................................................ 98

3-8 معرفی تکنیک های آماری جهت تجزیه و تحلیل داده ها...................................................................................... 99

3-8-1 آمار توصیفی.............................................................................................................. 99

3-8-2 آمار استنباطی..................................................................................................... 100

3-9 خلاصه فصل.................................................................................................................... 101

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده های تحقیق

4-1 مقدمه.................................................................................................................... 103

4-2 تجزیه و تحلیل داده ها (آمار توصیفی).................................................................................. 103

4-2-1 تحلیل سوالات عمومی.................................................................................................................... 103

4-2-2 تحلیل متغیرها ..................................................................................................................... 109

4-3 تجزیه و تحلیل اطلاعات............................................................................................................................. 121

4-3-1 بررسی آزمون فرضیه اول................................................................................................................ 123

4-3-2 بررسی آزمون فرضیه دوم......................................................................................................... 124

4-3-3 بررسی آزمون فرضیه سوم............................................................................................................... 126

4-3-4 بررسی آزمون فرضیه چهارم.................................................................................................. 127

4-3-5 بررسی آزمون فرضیه پنجم............................................................................................................ 128

4-3-6 بررسی آزمون فرضیه ششم...................................................................................................................... 129

4-3-7 بررسی آزمون فرضیه هفتم............................................................................................................................... 130 

4-3-8 بررسی آزمون فرضیه هشتم.................................................................................................................. 131

4-3-9 بررسی آزمون فرضیه نهم............................................................................................................. 133

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادها

5-1 مقدمه.................................................................................................................................................. 136

5-2 نتیجه گیری............................................................................................................................................ 136

5-3 پیشنهادها................................................................................................................................................... 140

5-3-1 پیشنهادهایی در راستای فرضیات تحقیق................................................................................................. 141

5-3-2 محدودیت های تحقیق.................................. ............................................................ 144

5-3-3 پیشنهادهایی برای تحقیقات آتی.................................................................................. 144

منابع............................................................................................................................ 147

پیوست ها    154

قیمت محصول : 18000 تومان

دانلود
برچسب

پایان نامه ارزیابی عملکرد شعب بانک تجارت استان گیلان شاخص های مدل تعالی سازمانی EFQM






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پایان نامه ارزیابی عملکرد شعب بانک تجارت استان گیلان شاخص های مدل تعالی سازمانی EFQM,

دانلود فایل اکسل داده های شاخص آزاد شناور بورس اوراق بهادار تهران از سال 88 الی تیر 95

دانلود فایل اکسل داده های شاخص آزاد شناور بورس اوراق بهادار تهران از سال 88 الی تیر 95

فرمت فایل : zip

حجم : 12

صفحات : 25

گروه : حسابداری

توضیحات محصول :

عنوان: دانلود فایل اکسل داده های شاخص آزاد شناور بورس اوراق بهادار تهران از سال 88 الی تیر 95

دسته: حسابداری- اقتصاد- مدیریت مالی

فرمت : excel

این فایل شامل فایل اکسل داده های شاخص آزاد شناور بورس اوراق بهادار تهران از سال 87 الی تیر 95 می باشد که می توان از آن در تحقیقات رشته های حسابداری، اقتصاد و مدیریت مالی برای تجزیه و تحلیل مدل  , متغیرهای تحقیق استفاده نمود.

در روش محاسبه شاخص برمبنای سهام شناور آزاد، در وزن‌دهی شرکت‌های موجود در سبد شاخص، به جای استفاده‌ از کل سهام منتشره تنها از سهام شناور آزاد شرکت‌ها (Free Float) استفاده‌ می‌شود و هدف اصلی استفاده‌ از سهام شناور آزاد در محاسبه شاخص‌ها، درواقع پیگیری رفتار قسمتی از بازار است که از قدرت نقدشوندگی بیشتری برخوردار است.

قیمت محصول : 12000 تومان

دانلود
برچسب

دانلود فایل اکسل داده های شاخص آزاد شناور بورس اوراق بهادار تهران از سال 87 الی تیر 95 دانلود داده های شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران دانلود داده های آماده شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران دانلود فایل اکسل داده های شاخص آزاد شناور بورس اوراق بهادار تهران از سال 87 الی تیر 95






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
دانلود فایل اکسل داده های شاخص آزاد شناور بورس اوراق بهادار تهران از سال 88 الی تیر 95,

پایان نامه بررسی نقش عوامل رشد فروش و شاخص بحران مالی در پیش بینی بازده سهام

پایان نامه بررسی نقش عوامل رشد فروش و شاخص بحران مالی  در پیش بینی بازده سهام

فرمت فایل : doc

حجم : 465

صفحات : 131

گروه : حسابداری

توضیحات محصول :

پایان نامه بررسی نقش عوامل رشد فروش و شاخص بحران مالی  در پیش بینی بازده سهام

چكیده:

مدل قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای رابطه تعادلی بین ریسك و نرخ بازده مورد انتظار اوراق بهادار رابیان می كند . این مدل ادعا می كند كه سرمایه گذاران تنها در قبال پذیرش ریسك سیستماتیك انتظار دریافت پاداش یا صرف را دارند. تحقیقات تجربی اخیر این مدل را با چالش های جدی مواجه ساخته است و به نظر می رسد بتا به عنوان شاخص ریسك سیستماتیك توان تشریح رابطه بین ریسك وبازده را در دوره های بلند مدت از دست داده است. این در حالی است كه متغیرهای دیگری نظیر رشد فروش و شاخص بحران مالی به عنوان جایگزین ریسك مطرح شده اند. شاخص های رشد فروش و شاخص بحران مالی از جمله شاخص هایی هستند كه توانایی ارزیابی قدرت باز پرداخت بدهی ها و قابلیت سود آوری واحد تجاری را دارند. از این رو این تخقیق در نظر دارد تا با مرور ادبیات موجود و با استفاده از رگرسیون خطی ساده وچند متغیره  با نمونه ای شامل107 شركت طی دوره زمانی   1382-1386 تاثیر دو عامل رشد فروش و شاخص بحران مالی رادر پیش بینی بازده سهام شركت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران مورد بررسی قرار دهد. با توجه به آزمون های رگرسیون خطی، نتایج تحقیق حاكی از آن است كه تركیب عوامل رشد فروش وشاخص بحران مالی فاقد قدرت توضیحی لازم درتشریح بازدهی سهام شركتهای مورد مطالعه است.

 

مقدمه:

در ادبیات مالی به معیار ریسک سیستماتیک بتا ( b ) می گویند. به عبارت دیگر بتا معیاری است که حساسیت بازده یک سهم را نسبت به بازده بازار نشان می دهد. مدل قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای یکی از مدلهای پیش بینی بازده سهام است که برای سالهای زیادی مورد استفاده قرار گرفته است. در این مدل فرض می شود که سرمایه گذاران فقط می توانند بازده اضافی را با تحمل ریسک اضافی کسب کنند. در این مدل اگر هدف سرمایه گذار کسب بازده بیشتر از بازده بازار باشد ریسک بالاتری از ریسک بازار را تحمل می کند. ضریب بتا در این مدل توانایی لازم را پیش بینی بازده سهام دارد و یکی از عوامل مهم برای تصمیم گیری درباره خرید و فروش سهام یک شرکت، پیش بینی بازده سهام

هرست

چكیده: 1

مقدمه: 2

فصل اول: كلیات تحقیق

1-1 مقدمه 4

2-1 تاریخچه مطالعاتی. 5

3-1 بیان مساله 6

4-1 اهمیت موضوع تحقیق. 7

5– 1 فرضیات تحقیق. 8

6–1 اهداف تحقیق. 9

7-1حدود مطالعاتی. 10

8–1 تعریف واژه های کلیدی. 10

فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق

1-2 مقدمه 13

2– 2  مفاهیم ریسک و بازده 13

1-2-2 بازده 14

2– 2– 2  ریسک... 17

3–2–2 رابطه ریسک و بازده 19

3–2 هدف بازار سرمایه 20

4–2 مفهوم بازار کارآ 20

1– 4– 2 خصوصیات بازار کارآ 22

5– 2  تئوری پرتفلیو. 23

1-5-2 مدل مارکوئیتز. 23

2– 5– 2 مدل تک شاخص ( تک عامل ) 27

6–2 مدل قیمت گذاری داراییهای سرمایه ای CAPM.. 29

1– 6– 2 مفروضات مدل قیمت گذاری دارایی سرمایه ای. 30

2– 6– 2 آزمون های CAPM.. 32

3– 6– 2انتقادات به مدل قیمت گذاری دارایی سرمایه ای CAPM.. 33

7– 2 انواع مدلهای پیش بینی ورشکستگی. 34

1– 7–2 مدل ویلیام بیور. 34

2– 7– 2مدل آلتمن. 35

3-7-2مدل اسپیرینگیت.. 36

4– 7– 2 مدل اوهلسون. 37

5– 7– 2مدل فولمر. 38

6- 7–2 مدل زمیجوسکی. 38

7– 7–2 مدل سی اسکوار. 39

8–7–2  تحقیقات انجام شده در ارتباط با مدلهای پیش بینی ورشكستگی. 39

8–2 شکل گیری مفهوم استثنائات بازار سهام 42

1- 8-2 نسبت ارزش دفتری به ارزش بازار. 45

2-8-2 نسبت سود به قیمت.. 46

3-8-2 اندازه شركت.. 47

9 – 2 ورود مفهوم استثنائات بازار در بازارهای سرمایه 48

1- 9– 2 مطالعات فاما و فرنچ. 49

2– 9– 2 تحقیقات ونگ... 49

3– 9–2  استثنائات بازار سهام و بورس اوراق بها دار. 51

فصل سوم: روش‌ اجرای تحقیق

1-3 مقدمه 55

2- 3 روش تحقیق. 55

3-3مراحل پژوهش علمی در تحقیق. 56

4 – 3جامعه و نمونه آماری. 57

5– 3 مدل تحلیلی تحقیق. 58

6– 3 روش جمع آوری اطلاعات.. 59

7-3متغیرهای تحقیق. 60

8 – 3 نحوه محاسبه متغیرهای تحقیق. 60

1– 8–3  رشد فروش.. 60

2- 8- 3  شاخص بحران مالی. 61

9- 3  روشها وتکنیکهای تجزیه اطلاعات.. 61

1- 9- 3 همبستگی. 61

2- 9- 3  ضریب تعیین. 62

3- 9- 3 رگرسیون. 62

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده‌ها

1-4 مقدمه‏ 64

2-4 بررسی رابطه بین نرخ رشد فروش و بازده سهام 64

3– 4بررسی رابطه بین شاخص بحران مالی وبازده سهام 66

4 - 4 بررسی رابطه بین شاخص بحران مالی ونرخ رشد فروش با بازده سهام 68

فصل پنجم: نتیجه‌گیری و پیشنهادات

1-5 مقدمه 95

2-5 نتایج تحقیق. 96

1– 2– 5 نتایج حاصل از آزمون فرضیه اول. 96

2– 2– 5 نتایج حاصل از آزمون فرضیه دوم 96

3– 2– 5 نتایج حاصل از آزمون فرضیه سوم 97

3 – 5 نتیجه گیری كلی. 97

4-5 محدودیتهای تحقیق. 98

5-5 پیشنهادات.. 98

پیوست ها

منابع و ماخذ

منابع فارسی: 112

منابع لاتین: 114

چکیده انگلیسی: 115

 

قیمت محصول : 25000 تومان

دانلود
برچسب

پایان نامه بررسی نقش عوامل رشد فروش و شاخص بحران مالی در پیش بینی بازده سهام بررسی نقش عوامل رشد فروش و شاخص بحران مالی در پیش بینی بازده سهام عوامل رشد فروش و شاخص بحران مالی در پیش بینی بازده سهام فروش و شاخص بحران مالی در پیش بینی بازده سهام شاخص بحران مالی در پیش بینی بازده سهام






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پایان نامه بررسی نقش عوامل رشد فروش و شاخص بحران مالی در پیش بینی بازده سهام,

پایان نامه تأثیر مصرف مکمل کراتین بر آمونیاک خون و برخی شاخصهای عملکردی و ساختاری در تکواندوکاران نخبه

پایان نامه تأثیر مصرف مکمل کراتین بر آمونیاک خون و برخی شاخصهای عملکردی و ساختاری در تکواندوکاران نخبه

فرمت فایل : doc

حجم : 324

صفحات : 135

گروه : تربیت بدنی و علوم ورزشی

توضیحات محصول :

پایان نامه تأثیر مصرف مکمل کراتین بر آمونیاک خون و برخی شاخصهای عملکردی و ساختاری در تکواندوکاران نخبه


چکیده :

کراتین به عنوان یک مکمل نیروزای مؤثر در بین ورزشکاران شناخته شده است. هدف از این پژوهش مطالعه تأثیر مکمل سازی کوتاه مدت کراتین بر آمونیاک خون و برخی شاخصهای عملکردی و ساختاری در تکواندوکاران نخبه ( با وزن 935/7 ± 87/67 کیلوگرم ، سن 72/3 ± 75/22 ) عضو تیم  تکواندو آمن ، که دست کم مدت 3 سال سابقه عضویت در یکی از تیمهای شرکت کننده در لیگ استان تهران را داشته اند ، بود. به همین منظور 20 ورزشکار انتخاب و به صورت تصادفی و در یک طرح دوسوکور به دو گروه کراتین ( 10n= ) و دارونما ( 10n= ) تقسیم شدند. سپس گروه مکمل کراتین به مدت 6 روز ،  هر روز 20 گرم کراتین در 4 وعده ( 5 × 4 گرم ) مصرف کردند در حالیکه گروه دارونما به همین شکل و اندازه ، گلوکز مصرف کردند. در پیش آزمون و پس آزمون ابتدا  وزن و توده بدون چربی آزمودنیها توسط دستگاه تجزیه و تحلیل ترکیب بدن ارزیابی شد. سپس آزمودنیها آزمونی را که شامل ده نوبت پدال زدن با حداکثر سرعت وتوان به مدت 6 ثانیه  ( 6 × 10 ثانیه ) با30 ثانیه استراحت غیر فعال بین هر تکرار ، بر روی دوچرخه کارسنج بود انجام دادند که بلافاصله بعد از این آزمون از ورید بازوئی آزمودنیها در حالت نشسته توسط یک متخصص خونگیری می شد. در ضمن حداکثر سرعت در هر 6 ثانیه رکاب زدن  یادداشت می شد و در انتها میانگین حداکثر سرعت در کل 10 تکرار محاسبه شد. 

فهرست مطالب

فصل اول : طرح تحقیق    
۱-۱ مقدمه    
۱-۲ بیان مساله    
۱-۳ ضرورت و اهمیت تحقیق    
۱-۴ اهداف تحقیق    
۱-۵ متغیرهای تحقیق    
۱-۶ فرضیات تحقیق    
۱-۷ محدودیتهای تحقیق    
۱-۸ تعریف واژه ها و اصطلاحات تحقیق    
فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه تحقیق    
۲-۱ مقدمه    
۲-۲ مبانی نظری تحقیق    
   ۲-۲-۱ کراتین    
     ۲-۲-۱-۱ تاریخچه کراتین    
     ۲- ۲-۱-۲ منابع کراتین    
     ۲-۲-۱-۳ سنتز درونی و مکانیزم کراتین    
     ۲-۲-۱-۴ نقش کراتین در بدن    
     ۲-۲-۱-۵ عوارض جانبی    
   ۲-۲-۲ آمونیاک     
۲-۲-۲-۱ متابولیسم بنیان آمین در عضله اسکاتی
۲-۲-۲-۲ پاسخهای آمونیاک هنگام ورزش
۲-۲-۲-۳ سایر حامل های بنیان آمین
۲-۲-۲-۴ انتقال آمونیاک از عضله اسکلتی
۲-۲-۲-۵ پالایشNH3پلاسمائی
۲-۲-۲-۶ سازگاری آثار مرکزی و محیطی آمونیاک
۲-۲-۲-۶-۱ خستگی مرکزی
۲-۲-۲-۶-۲خستگی پیرامونی
۲-۲-۲-۷متابولیسم آمونیاک و اسید آمینه در عضله اسکلتی ورزیده
۲-۲-۳ سیستم غالب تولید انرژی در تکواندو و تأثیر کراتین بر آن
۲-۲-۴ وزن
۲-۲-۴-۱ عوامل مؤثر در وزن
۲-۲-۵ وزن بدون چربی 
۲-۲-۶ چربی و مهارتهای ورزشی
۲-۲-۷ سرعت
۲-۲-۷-۱ انواع سرعت و آزمونهای آن
۲-۲-۷-۲ عوامل موثر بر سرعت
۲-۲-۸ چابکی
۲-۲-۸-۱ آزمون های چابکی
۲-۳ تحقیقات انجام شده در زمینه مکمل های کراتین
۲-۳-۱  تحقیقات داخلی
۲-۳-۲ تحقیقات خارجی
۲-۳-۲-۱  مکمل سازی کوتاه مدت
۲-۳-۲-۲ مکمل سازی کراتین و قدرت
۲-۳-۲-۳ مکمل سازی کراتین و سرعت
۲-۳-۲-۴ مکمل سازی کراتین و توان
۲-۳-۲-۵ مکمل سازی کراتین و چابکی
۲-۳-۲-۶ مکمل سازی کراتین و ترکیب بدنی
۲-۳-۲-۷ مکمل سازی کراتین و آمونیاک
فصل سوم : روش شناسی تحقیق
۳-۱ مقدمه
۳-۲ روش تحقیق
۳-۳ مشخصات آزمودنیها
۳-۴ مکمل سازی آزمودنیها
۳-۵ تمرینات ورزشی آزمودنیها
۳-۶ متغیر های تحقیق
۳- ۷ ابزار های اندازه گیری
۳-۸ روشهای اندازه گیری متغیرها
۳-۸-۱ قد
۳-۸-۲ خونگیری
۳-۸-۲-۱ تحلیل نمونه های خونی
۳-۸-۳ ترکیبات بدن
۳-۸-۴ آزمون ۴۰ یارد سرعت
۳-۸-۵ آزمون چابکی ایلینویز
۳-۹ روشهای آماری تحلیل داده ها
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل یافته ها
۴-۱- مقدمه
۴-۲ تجزیه و تحلیل توصیفی یافته ها
۴-۲-۱ آمونیاک
۴-۲-۲ سرعت
۴-۲-۳ چابکی
۴-۲-۴ وزن بدن
۴-۲-۵ توده بدون چربی
۴-۲-۶ مایعات بدن
۴-۲-۷ کراتینین
۴-۲-۸ میانگین حداکثر سرعت رکاب زدن
۴-۳ آزمون فرضیه های تحقیق
۴-۳-۱ فرضیه اول
۴-۳-۲ فرضیه دوم
۴-۳-۳ فرضیه سوم
۴-۳-۴ فرضیه چهارم
۴-۳-۵ فرضیه پنجم
۴-۳-۶ فرضیه ششم
۴-۳-۷ فرضیه هفتم
۴-۳-۸ فرضیه هشتم
۴-۳-۹ فرضیه نهم
۴-۳-۱۰ فرضیه دهم
۴-۴ متغیرهای وابسته به تحقیق
فصل پنجم : بحث ، بررسی و نتیجه گیری
۵-۱ مقدمه
۵-۲ خلاصه تحقیق
۵-۳ بحث و بررسی
۵-۴ نتیجه گیری
۵-۵ پیشنهادات

قیمت محصول : 10000 تومان

دانلود
برچسب

پایان نامه تأثیر مصرف مکمل کراتین بر آمونیاک خون و برخی شاخصهای عملکردی و ساختاری در تکواندوکاران نخبه






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پایان نامه تأثیر مصرف مکمل کراتین بر آمونیاک خون و برخی شاخصهای عملکردی و ساختاری در تکواندوکاران ن,

پایان نامه بررسی اثرات تنش خشكی در مراحل انتهایی رشد بر صفات زراعی و شاخص‌های رشد ارقام بهاره كلزا

پایان نامه بررسی اثرات تنش خشكی در مراحل انتهایی رشد بر صفات زراعی و شاخص‌های رشد ارقام بهاره كلزا

فرمت فایل : doc

حجم : 459

صفحات : 140

گروه : پژوهش ها

توضیحات محصول :

پایان نامه بررسی اثرات تنش خشكی در مراحل انتهایی رشد بر صفات زراعی و شاخص‌های رشد ارقام بهاره كلزا

چكیده

به منظور بررسی اثر تنش خشكی در مراحل انتهایی رشد برصفات زراعی و شاخص های رشد ارقام بهاره كلزا (Brassica napus L.) آزمایشی به صورت كرت‌های یك بار خرد شده در قالب طرح پایه بلوك های كامل تصادفی در چهار تكرار در سال 83-1382 در مزرعه تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر كرج اجرا شد. در این آزمایش، آبیاری به عنوان عامل اصلی در دو سطح شامل آبیاری معمول یا آبیاری پس از 60 میلی‌متر تبخیر از تشتك كلاس A ( شاهد) و تنش خشكی (قطع آبیاری از مرحله خورجین دهی به بعد) و ارقام بهاره كلزا به عنوان عامل فرعی در ده سطح شامل ارقام Comet, Goliath ، Sw Hot Shot, Eagle, Sw 5001،19-H،Hyola 401، Hyola 420 ، Option 500 و Quantum بودند. در این تحقیق از كلیه مراحل فنولوژیكی گیاه یادداشت برداری به عمل آمد. همچنین صفاتی نظیر: ارتفاع بوته، تعداد شاخه فرعی در بوته، قطر ساقه ، طول خورجین ساقه اصلی، شاخه فرعی، طول خورجین، تعداد خورجین در ساقه اصلی و شاخه فرعی ، تعداد خورجین در بوته ، تعداد دانه در خورجین ساقه اصلی و شاخه فرعی، تعداد دانه در خورجین، وزن هزار دانه، عملكرد دانه، عملكرد بیولوژیك، شاخص برداشت و درصد روغن دانه و عملكرد روغن دانه، اندازه گیری شدند.نتایج حاصل نشان داد كه اثر سطوح مختلف آبیاری بر صفات تعداد شاخه فرعی دربوته، قطر ساقه، طول خورجین شاخه فرعی، تعداد خورجین در ساقه اصلی و شاخه فرعی، تعداد خورجین در بوته، تعداد دانه در خورجین ساقه اصلی و شاخه فرعی، تعداد دانه در خورجین، وزن هزار دانه و عملكرد روغن دانه معنی دار گردید. همچنین اثر رقم بر صفاتی نظیر ارتفاع بوته، تعداد شاخه فرعی در بوته، طول خورجین ساقه اصلی و شاخه فرعی، طول خورجین، تعداد خورجین در ساقه اصلی و شاخه فرعی، تعداد دانه در خورجین ساقه اصلی و شاخه فرعی، تعداد دانه در خورجین، وزن هزار دانه و عملكرد دانه معنی دار شد. اثرات متقابل آبیاری و رقم نیز بر صفات ارتفاع بوته وعملكرد بیولوژیك معنی دار گردید. تعداد خورجین در بوته در شرایط تنش خشكی دركلیه ارقام كاهش یافت( البته غیرمعنی دار). بیشترین تعداد دانه در خورجین در شرایط آبیاری معمول به رقم Quantum (7/18 عدد) و در شرایط تنش خشكی به رقم Option 500 (1/12عدد) اختصاص یافت. بیشترین وزن هزار دانه در شرایط آبیاری معمول و تنش خشكی به ترتیب با میانگین 52/4 و 49/4 گرم مربوط به رقم Hyola 401 و كمترین آن با میانگین 44/3 گرم مربوط به Comet بود. ارقام Option 500،19-H،Eagle و Comet به ترتیب با میانگین 4725،4567،4467 و 4419 كیلوگرم در هكتار، بیشترین عملكرد دانه را در شرایط آبیاری معمول دارا بودند. همچنین ارقام 19-H, Option 500, Hyola 420 , Sw 5001 , Eagle به ترتیب با میانگین 3889 ، 3863،3831،3731 ،3708 كیلوگرم در هكتار، ارقام برتر در شرایط كم آبی ( قطع آبیاری از مرحله خورجین دهی به بعد) بودند كه از لحاظ عملكرد روغن دانه نیز جزء ارقام برتر بوده‌اند. بیشترین میزان عملكرد بیولوژیك در شرایط آبیاری معمول با میانگین 19390 كیلوگرم در هكتار به رقم Eagle و در شرایط تنش خشكی با میانگین 11420 كیلوگرم در هكتار به رقم Hyola 401 تعلق داشت. شاخص برداشت بالاتر رقم Option 500 (295/0) در شرایط آبیاری معمول و همچنین شاخص برداشت بالاتر رقم Hyola 401 (274/0)‌در شرایط تنش خشكی نسبت به سایر ارقام مورد بررسی، بیان گر این است كه این ارقام، درصد بیشتری از مواد فتوسنتزی را در شرایط مختلف رطوبتی به دانه ها اختصاص داده اند. همبستگی ساده صفات مورد آزمون نشان داد كه عملكرد دانه با شاخص برداشت، عملكرد روغن دانه، درصدروغن دانه، تعداد خورجین در بوته، تعداد خورجین در شاخه فرعی، طول خورجین شاخه فرعی، قطر ساقه و تعداد شاخه فرعی در بوته همبستگی مثبت بسیار معنی دار و با طول خورجین بوته، همبستگی مثبت معنی دار نشان داد. در بررسی شاخص های رشد مشخص گردید كه تنش خشكی سبب كاهش وزن خشك كل گیاه (TDW)، وزن خشك برگ (LDW) و شاخص سطح برگ (LAT) گردید. البته در شرایط تنش خشكی، بالاترین وزن خشك كل گیاه با میانگین8/2477 گرم بر متر مربع مربوط به رقمHyola 420، بالاترین وزن خشك برگ با میانگین7/330 گرم بر مترمربع مربوط به رقمOption 500 و بالاترین شاخص سطح برگ با میانگین 64/5 مربوط به رقم Sw 5001 بود. بر پایه نتایج حاصله می توان این گونه استنباط نمود كه ارقام 19-H , Option 500,Eagle نسبت به سایر ارقام مورد بررسی، سازگاری بهتری با تنش خشكی داشتند و توانستند هم در شرایط آبیاری معمول و هم در شرایط تنش خشكی عملكرد بالاتری را تولید نمایند. بنابراین این سه رقم قابل توصیه از دیدگاه زراعت در شرایط تنش كم آبی ( دو بار آبیاری كمتر نسبت به شرایط معمول ) می باشند.

لغات کلیدی: ارقام کلزا، تنش خشکی، عملکرد و اجزاء عملکرد، شاخص های رشد.

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                               صفحه

چکیده......................................................................................................................... 1

مقدمه.......................................................................................................................... 3

 

فصل اول: كلیات........................................................................................................ 6

1-1- تاریخچه............................................................................................................. 7

1-2- كلیاتی دربارة كلزا............................................................................................... 8

1-3- اهمیت وجایگاه كلزا در ایران............................................................................... 10

1-4- سطح زیركشت، تولید وعملكرد كلزا در جهان و ایران............................................ 12

1-5- تركیب شیمیایی دانه كلزا...................................................................................... 14

1-6- خصوصیات گیاه شناسی....................................................................................... 16

1-6-1- ریشه.......................................................................................................... 16

1-6-2- ساقه........................................................................................................... 17

1-6-3- برگ........................................................................................................... 18

1-6-4- گل............................................................................................................. 18

1-6-5- میوه............................................................................................................ 18

1-6-6- دانه كلزا..................................................................................................... 19

1-7- مراحل فنولوژی................................................................................................... 19

1-8- اكولوژی كلزا...................................................................................................... 19

1-9- كاشت ............................................................................................................... 22

1-9-1- آماده سازی زمین......................................................................................... 22

1-9-2- تاریخ كاشت............................................................................................... 22

1-9-3- میزان بذر وتراكم بوته.................................................................................. 23

1-9-4- عمق و ابعاد كاشت...................................................................................... 23

1-9-5- روش كاشت............................................................................................... 23

1-10- داشت.............................................................................................................. 24

1-10-1- نیازهای غذایی.......................................................................................... 24

1-10-2- علف‌های هرز........................................................................................... 24

1-10-3- آفات و بیماری‌ها...................................................................................... 25

1-11- برداشت........................................................................................................... 26

1-11-1- خرمن كوبی.............................................................................................. 26

1-12- انبار كردن......................................................................................................... 27

 

فصل دوم : بررسی منابع.............................................................................................. 28

2-1- تنش.................................................................................................................. 29

2-2- تنش خشكی یا تنش آبی..................................................................................... 29

2-3- مكانیزم‌های مقاومت به خشكی............................................................................. 30

2-4- تنظیم اسمزی...................................................................................................... 33

2-5- تأثیر تنش خشكی بر رشد برگ............................................................................ 34

2-6- تأثیر تنش خشكی بر رشد ساقه و برگ................................................................. 35

2-7- عكس العمل كلزا در برابر تنش خشكی ورژیمهای رطوبتی..................................... 36

2-8- تأثیر تنش خشكی بر عملكرد دانه......................................................................... 39

2-9- تأثیر تنش خشكی بر اجزای عملكرد..................................................................... 41

2-9-1- تعداد خورجین در گیاه بوته.......................................................................... 41

2-9-2- تعداد دانه در خورجین................................................................................. 42

2-9-3- وزن هزار دانه............................................................................................. 43

2-9-4- شاخص برداشت......................................................................................... 44

2-10- تأثیر تنش خشكی بر صفات كیفی...................................................................... 45

2-10-1- درصد روغن دانه...................................................................................... 45

2-11- تجزیه و تحلیل رشد.......................................................................................... 46

2-11-1- تجمع ماده خشك..................................................................................... 48

2-11-2- شاخص سطح برگ.................................................................................... 49

 

فصل سوم : مواد و روش ها........................................................................................ 51

3-1- مشخصات محل اجرای آزمایش........................................................................... 52

3-2- مشخصات آزمایش.............................................................................................. 52

3-2-1- معرفی تیمارها............................................................................................. 52

3-2-2- طرح آزمایشی............................................................................................. 53

3-2-3- تجزیه آماری............................................................................................... 54

3-3- عملیات زراعی.................................................................................................... 54

3-3-1- آماده سازی زمین......................................................................................... 54

3-3-2- کاشت........................................................................................................ 54

3-3-3- داشت........................................................................................................ 55

3-3-4- برداشت...................................................................................................... 55

3-4- برآورد شاخص های رشد.................................................................................... 55

3-4-1- نمونه برداری............................................................................................... 56

3-4-2- تعیین سطح برگ......................................................................................... 56

3-4-3- تعیین وزن خشك برگ و وزن خشك كل..................................................... 56

3-5- اندازه گیری صفات كمی...................................................................................... 56

3-6- اندازه گیری صفات كیفی مورد مطالعه................................................................... 58

3-6-1- تعیین درصد روغن دانه............................................................................... 58

3-7- تعیین مراحل فنولوژیکی...................................................................................... 59

 

فصل چهارم : نتایج و بحث......................................................................................... 60

4-1- تأثیر تنش خشكی بر ویژگیهای مورفولوژیكی، ساختاری و زراعی........................... 61

4-1-1- ارتفاع بوته.................................................................................................. 61

4-1-2- تعداد شاخه فرعی در بوته............................................................................ 64

4-1-3- قطر ساقه.................................................................................................... 67

4-1-4- طول خورجین ساقه اصلی............................................................................ 70

4-1-5- طول خورجین شاخه فرعی........................................................................... 73

4-1-6- طول خورجین بوته...................................................................................... 76

4-1-7- تعداد خورجین در ساقه اصلی...................................................................... 79

4-1-8- تعداد خورجین در شاخه فرعی..................................................................... 83

4-1-9- تعداد خورجین در بوته................................................................................ 87

4-1-10- تعداد دانه در خورجین ساقه فرعی.............................................................. 91

4-1-11- تعداد دانه در خورجین شاخه فرعی............................................................ 94

4-1-12- تعداد دانه در خورجین............................................................................... 98

4-1-13- وزن هزار دانه........................................................................................... 102

4-1-14- عملكرد دانه.............................................................................................. 105

4-1-15- عملكرد بیولوژیك..................................................................................... 109

4-1-16- شاخص برداشت....................................................................................... 113

4-2- تأثیر تنش خشكی بر روی صفات كیفی................................................................ 116

4-2-1- درصد روغن دانه........................................................................................ 116

4-2-2- عملكرد روغن دانه...................................................................................... 120

4-3- تأثیر تنش خشكی بر روی شاخص‌های رشد......................................................... 124

4-3-1- وزن خشك كل گیاه.................................................................................... 124

       4-3-1-1- روندتغییرات وزن خشک کل گیاه درشرایط آبیاری معمول وتنش کم آبی................. 124

       4-3-1-2- روند تغییرات وزن خشک کل ارقام برتر در شرایط آبیاری معمول.......... 125

       4-3-1-3- روند تغییرات وزن خشک کل ارقام برتر در شرایط تنش کم آبی............. 126

4-3-2- وزن خشك برگ......................................................................................... 128

    4-3-2-1- روند تغییرات وزن خشک برگ در شرایط آبیاری معمول و تنش کم آبی.. 128

    4-3-2-2- روند تغییرات وزن خشک برگ ارقام برتر در شرایط آبیاری معمول........ 129

    4-3-2-3- روند تغییرات وزن خشک برگ ارقام برتر در شرایط تنش کم آبی.......... 130

4-3-3- شاخص سطح برگ...................................................................................... 131

       4-3-3-1-روندتغییرات شاخص سطح برگ ارقام کلزادرشرایط آبیاری معمول وتنش کم آبی..... 131

      4-3-3-2-روندتغییرات شاخص سطح برگ ارقام برتر در شرایط آبیاری معمول....... 132

       4-3-3-3- روند تغییرات شاخص سطح برگ ارقام برتر در شرایط تنش کم آبی....... 133

4-4- همبستگی ساده صفات مورد مطالعه....................................................................... 134

4-5- نتیجه گیری كلی.................................................................................................. 138

4-6- پیشنهادات.......................................................................................................... 139

 

فهرست منابع.............................................................................................................. 140

 

 

قیمت محصول : 18000 تومان

دانلود
برچسب

پایان نامه بررسی اثرات تنش خشكی در مراحل انتهایی رشد بر صفات زراعی و شاخص‌های رشد ارقام بهاره كلزا بررسی اثرات تنش خشكی در مراحل انتهایی رشد بر صفات زراعی و شاخص‌های رشد ارقام بهاره كلزا اثرات تنش خشكی در مراحل انتهایی رشد بر صفات زراعی و شاخص‌های رشد ارقام بهاره كلزا صفات زراعی و شاخص‌های رشد ارقام بهاره كلزا






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پایان نامه بررسی اثرات تنش خشكی در مراحل انتهایی رشد بر صفات زراعی و شاخص‌های رشد ارقام بهاره كلزا,

تاريخ : 29 ارديبهشت 1397 | <-PostTime-> | نویسنده : مهندس كيوان | بازدید : <-PostHit->

ارتباط سلامت روانی با شاخص های تن سنجی در بین دانشجویان

ارتباط سلامت روانی با شاخص های تن سنجی در بین دانشجویان

فرمت فایل : docx

حجم : 181

صفحات : 94

گروه : روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات محصول :

پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی بالینی  

ارتباط سلامت روانی با شاخص های تن سنجی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد واحد خلخال

مقدمه

 

موضوع سلامتی از بدو پیدایش بشر در قرون و اعصار متمادی مطرح بوده است اما هرگاه ازآن سخن به میان آمده عموماً بعد جسمی آن مد نظر قرار گرفته و کمتر به سایر ابعاد سلامتی بخصوص بعد روانی آن توجه شده است. سازمان جهانی بهداشت، ضمن توجه دادن مسئولین کشورها در راستای تامین سلامت جسمی، روانی، اجتماعی افراد جامعه همواره بر این نکته تاکید دارد که هر یک از این سه بعد بر دیگری برتری ندارد طبق گزارشات این سازمان، جهان در طول دو دهه آینده شاهد تغییرات عمده ای در زمینه اییدمیولوژی بیماری ها ونیازهای بهداشتی افراد است.

به گونه ای که بسیاری غیر واگیردار هم چون بیماری های روانی به سرعت جای گزین بیمارهای عفونی و واگیر دار گردیده و در صد عوامل ایجاد کننده ناتوانی و مرگ های ز ودرس قرار می گیرند. طبق برآوردهای این سازمان، این در حالی است که در برنامه ریزی های توسعه اجتماعی واقتصادی پایین ترین اولویت به آن ها داده می شود.( نور بالا،1380)

موضوع بهداشت وسلامتی و روانی از زمانی که بشر وجود داشته و خصوصاً از زمانی که اجتماع را شرح کرده، مطرح بوده است . زیرا انسان همواره سلامتی خویش را دوست می داشته ، تمهیدات فراوانی را در پیش گیری از ابتلا به انواع بیماری ها و گرفتاری های روانی که آرامش را به هم می زد، فراهم می ساخته ، و جهت مقابله با فشارهای روانی که آرامش را به هم می زد، فراهم می ساخته،و جهت مقابله بافشارهای روانی هم می کرده است . ( فقیمی، 1384)

بیان مسأله

 

مسأله مورد تحقیق عبارت است از : بررسی رابطه بین سلامت روان و شاخص های تن سنجی دانشجویان دانشگاه آزاد مرکز اردبیل.

دانشجویان دانشگاه معمولاً افراد برگزیده هر جامعه هستند. آنان غالباً از لحاظ هوش بر دیگر همسالان خود برتری دارند و اغلب از لحاظ موقعیت اجتماعی و اقتصادی از دیگر جوانان برخوردارترند ورودی این اصل اختلال رفتار در میان دانشجویان دانشگاه شاید کمتر از جوانان دیگری که از لحاظ موقعیت اجتماعی، اقتصادی و عقلانی پایین ترند یافت می شود. با وجود این در دانشگاه ها عده کمی بیسکوتیک و نوروتیک و تعداد قابل ملاحظه ای از کسانیکه گاهی ددچار مشکلات و اشکالات خفیف روانی می شوند موجود است.

دانشجویان دانشگاه به ویژه آن هایی که در اواخر دوران نوجوانی و اوایل دوران جوانی هستند و تازه وارد دانشگاه شده اند به ماهیت انتقال زندگی شان همواره در معرض فشار و استرس بوده و عوامل فشار زا بی شماری را تجربه می کنند این عوامل می تواند ترکیبی از محرک های درونی مانند شخصیت و عوامل بیرونی مانند عوامل فشارزای محیطی باشد فشارها و استرس های مفرط بین دانشجویان اغلب به شکست تحصیلی، بیکاری ، سلامت و ضعف در عملکرد، ترک تحصیل و در برخی موارد حتی به خودکشی و دیگر کشی منجر می شود بنابراین آسیب پذیری قشر دانشجو در مقابل استرس ها و مشکلات مختلف می تواند باعث انواع مشکلات روان شناختی و درهم ریختن سلامت روان آنها گردد.

بنابراین در هر مرکز آموزشی مشائل و مشکلات متعدد تحصیلی خانوادگی، شغلی، سازشی وجود دارد که هر کدام از این مسائل می تواند سلامت روان دانشجویان را تحت تأثیر قرار دهد در بین مراکز آموزشی مختلف دانشگاه آزاد که آموزش از راه دور است به علت نیمه حضوری بودن کلاس ها و رفت آمد کمتر دانشجویان به دانشگاه نیاز بیشتری به مشاوره تحصیلی و روانی و زمینه های مختلف دیگر دارد تا بدین وسیله دانشجویان بتوانند با مطرح ساختن خواسته ها و مشکلاتشان فشار روانی کمتری تحمل نمایند و کمتر دچار سردرگمی شوند زیرا طبق بررسی های اندکی که اخیراً در رابطه با مسائل روانی دانشجویان دانشگاه آزاد مرکز اردبیل صورت گرفته مشکلات روانی دانشجویان دانشگاه آزاد اردبیل و ارتباط آن با شاخص های تن سنجی، مشخص شده است که کم و بیش دچار مشکلات روانی هستند که این امر نابه جا بر شاخص های تن سنجی این گروه از دانشجویان تأثیر نامطلوبی گذاشته است که باید هر چه زودتر چاره اندیشی کرد و جلوی پیشرفت این قبیل مشکلات را گرفت.. محقق نیز سعی دارد با بررسی میزان سلامت روانی دانشجویان و ارتباط آن با شاخص های تن سنجی سهمی هر چند ناچیز در حل مسائل و مشکلات مربوط به دانشجویان دانشگاه آزاد مرکز اردبیل داشته باشد و در این راستا در پی بررسی رابطه بین سلامت روانی و شاخص های تن سنجی دانشجویان است.

 

فهرست مطالب

فصل اول

مقدمه     1

بیان مسأله            2

اهمیت و ضرورت پژوهش    4

اهداف پژوهش       6

فرضیات پژوهش    7

متغیرهای پژوهش  8

تعاریف مفهومی و نظری واژه ها        8

سلامت روانی       8

اضطراب 9

اختلال در عملکرد اجتماعی   10

تعاریف عملیاتی واژه ها       10

مقدمه     12

«بررسی دیدگاه های مختلف در رابطه با بهداشت و سلامت روان»    13

اصول بهداشت روانی          14

مکاتب بهداشت روانی          16

مکتب بهداشت روانی(مکتب اسلام)     16

مکتب زیست شناختی          16

مکتب روان کاوی   18

نظریه روان شناسی آدلر       20

اریک اریکسون     21

کارل راجرز         21

آبراهام مزلو          22

استرس و فشار روانی          23

مکتب رفتار گرایی 25

اسکینر    25

مکتب شناختی       26

ویلیام گلاسر         26

آلبرت آلیس           27

مکتب هستی گرایی(فارنکل)  27

ضایعات و زیان های دانشجویی          29

نگرانی درباره نمره امتحاناتی 30

تحقیقات انجام یافته در داخل کشور در رابطه با موضوع پژوهش       33

جمع بندی  نتیجه گیری        44

روش انجام تحقیق   49

جامعه آماری         50

نمونه آماری         50

الف: روش نمونه گیری  و حجم نمونه   50

ابزار اندازه گیری   51

الف. معرفی ابزار   51

ج.روایی و پایایی آزمون(ویژگی های فنی ابزار (روایی و پایایی))     53

مزایای استفاده از تحقیق همبستگی       54

روش جمع آوری داده ها       55

روش تجزیه و تحلیل داده ها   55

آمار توصیفی        57

بخش دوم : آمار استنباطی     66

نتیجه گیری          74

محدودیت های پژوهش         75

محدودیت مربوط به پاسخ گویان          76

سایر محدودیت ها   76

پیشنهادات            77

منابع      79

 

قیمت محصول : 15000 تومان

دانلود
برچسب

پایان نامه کارشناسی ارتباط سلامت روانی با شاخص های تن سنجی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد واحد خلخال دانلود مقاله دانلود تحقیق دانلود نرم افزار دانلود اندروید دانلود پایان نامه دانلود پایان نامه کارشناسی دانلود پایان نامه ارشد دانلود پروژه دانلود پروژه پایانی دانلود پروپوزال دانلود گزارش کار آموزی دانلود پاورپوینت دانلود پرسشنامه دانل






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ارتباط سلامت روانی با شاخص های تن سنجی در بین دانشجویان,

<-BloTitle->
<-BloText->

فروشگاه اینترنتی بک لینک - بک لینک تبادل لینک مجله خواندنی اعلام و اطفا حریق - فروش تجهیزات اعلام و اطفا حریق،اخذ تاییدیه های آتشنشانی،گاز fm200،واترمیست،اطفای دیتاسنتر